Nationaal Media Onderzoek (NMO) zoekt twee directeuren

Nationaal Media Onderzoek (NMO) zoekt twee directeuren

Het Nationaal Media Onderzoek (NMO) heeft als doel om het mediagedrag van Nederland in kaart te brengen voor televisiekijken, radioluisteren, internetgebruik en het lezen van dagbladen en tijdschriften. De nieuw op te richten Stichting NMO is op zoek naar een Algemeen Directeur en een Directeur Onderzoek om dit nieuwe onderzoek aan te sturen en door te ontwikkelen.

LOGO NMO

Profielen

De Algemeen directeur heeft de dagelijkse leiding over het onderzoek en verbindt diverse stakeholders. De Directeur Onderzoek rapporteert aan de Algemeen Directeur en is verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren en innoveren van het onderzoek.

De vacatures bieden unieke kansen aan daadkrachtige kandidaten met uitstekende bestuurlijke vaardigheden en enthousiasme. De directeuren dragen bij aan de totstandkoming van het allereerste crossmediale bereiksonderzoek ter wereld.

Meer weten?

Bekijk hier het functieprofiel Algemeen Directeur NMO en hier het functieprofiel Directeur Onderzoek NMO

Solliciteren kan door een e-mail met CV te sturen aan sollicitatie@nationaalmediaonderzoek.nl. Reageren kan tot en met 17 april. Alle aanmeldingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Kandidaten krijgen voor 9 mei bericht.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.