Crossmedia RFP

COLLECTIEF ONDERZOEK

CROSSMEDIA RFP

De bereiksonderzoeken voor kijken, luisteren en lezen gaan een gezamenlijke toekomst tegemoet. VINEX is hier uiteraard ook op aangesloten. De onderzoeksorganisaties formuleren samen een opdracht voor crossmediaal onderzoek. Dat onderzoek moet in 2019 van start gaan.
RELEVANTIE
Om in tijden van convergentie en programmatic buying relevant te blijven, zoeken de currencies elkaar op. Door een gezamenlijk onderzoek te starten, kunnen zij inspelen op de crossmediale ambities van uitgevers en adverteerders.
INNOVATIE EN BESPARING
Ook kunnen zij nieuwe technieken benutten zoals passieve metingen, hybride methodes en datafusie. Door dezelfde panels te gebruiken, kan op kosten worden bespaard..
BREDE BEHOEFTE
Mediabureaus onderschrijven de noodzaak tot één vernieuwd onderzoek. In tijden van audience buying en ROI-doelstellingen moet bereiksonderzoek relevant blijven.Er zijn volop kansen, want passieve metingen, datafusie en single source bronnen kunnen mediaonderzoek verbeteren en relevanter maken. Bovendien blijven openbare en transparante data van groot belang, ook als tegenwicht van de afgeschermde data van global players..